Vše pro báječné děti
BAJOBABY – vše pro báječné děti
Logo
Po - Pa: 09:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

  1. Úvod
  2. OCHRANA SOUKROMÍ
Ochrana osobních údajů

 Ochrana osobních údajů

1.    Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována na základě zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, a nařízení GDPR. Prodávající je registrován Úřadem pro ochranu osobních údajů pod číslem 00076158.

2.    Odesláním objednávky kupující souhlasí se zpracováním svých osobních údajů v rozsahu nezbytném pro plnění kupní smlouvy a vedení uživatelského účtu. Jedná se o tyto údaje: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

3.     Zaškrtne-li kupující při objednávce souhlas s podmínkami zpracování osobních údajů, souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro účely marketingu, zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. Nesouhlas se zpracováním osobních údajů  pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu  nebrání sám o sobě uzavření kupní smlouvy.

4.    Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích. Kupující může své osobní údaje kontrolovat, nebo nechat změnit či vymazat prostřednictvím žádosti zaslané prodávajícímu formou elektronické zprávy na adresu shop@ondalek.eu nebo formou listinné zprávy zaslané na adresu provozovny. Má-li kupující zřízen uživatelský účet, může své osobní údaje kontrolovat, měnit či mazat také prostřednictvím svého uživatelského účtu.

5.    Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob poskytujících přepravní a účetní služby a služby provozovatele e-shopu nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

6.    Osobní údaje budou zpracovávány po dobu patnácti let. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

7.    Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů. Kupující dále potvrzuje, že byl poučen o tom, že souhlas se zpracováním osobních údajů může ve vztahu k prodávajícímu odvolat písemným oznámením doručeným na adresu prodávají

8.    V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (čl. 5) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

8.1.   požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,

8.2.   požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav.

9.    Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

10.  Zasílání obchodních sdělení a ukládání cookies

10.1. Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících s objednaným zbožím a službami na elektronickou adresu kupujícího.

10.2.  Pokud tak zvolil prostřednictvím webového rozhraní obchodu, souhlasí kupující s ukládáním tzv. „cookies“ na svůj počítač. Souhlas podle předchozí věty lze kdykoliv odvolat.

 

 
 
 
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.